En återuppväckt plåtslagare

Lite prylar, lite text och alltid bilder

Dagens Dagnyfika

Vi var fyra tappra fotografer som trotsade kylan och träffades för fika på konditori Fågelsången (jag, Lena, Sten och Gunnar).

Efter fikat testade jag att fotografera några pippifåglar i dammen, och konstaterar åter att jag inte är speciellt bra på det. Inte kan jag skylla på utrustningen heller med autofokus som följer fågelögon och en 200-600 mm zoom - det är övning som gäller :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Inlagt 2023-12-02 14:01 | Läst 1101 ggr. | Permalink
Tack för en trevlig fikastund. Den blir bra fågelbilder med din "kombo" nu gäller det bara att öva lite mer och hitta fåglar som vill posera.
Hälsningar Lena
Hej Anders, trevlig att se bilder från Uppsalafikat igen. Hade funderingar på att åka dit men jag får hushålla lite mer med krafterna, speciellt just nu. Det blir straxt över 50 mil. Såg på Lenas bilder att du hade 200-600 på en Sonykamera, ser dock inte vilken. Har du möjligen skaffat en A7RV? Jag funderar en del på den. Många hälsningar/ Björn
Svar från Anders F. Eriksson 2023-12-10 16:53
Ja, det är en A7R V. Jag tycker den är mycket bra, med bättre menyer och AF än de Sonykameror jag testat tidigare. Om det är värt att uppgradera beror förstås på vad du har nu (och tycker dig ha råd med) :)
Oj då, jag har hamnat på bild!
Det var trevligt att träffas och prata om allt från kameror och sånt till elbilar och behovet av bil i största allmänhet./Sten
Hej och tack för trevlig fikastund. Lycka till med superobjektivet./Gunnar S



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg