En återuppväckt plåtslagare

Lite prylar, lite text och alltid bilder

Idioter i trafiken och olaglig kameraövervakning!

Till att börja med ska jag säga att min bilkamera startas genom att jag monterar den och sätter i sladden och jag tar ur den när jag parkerar, så det här är alltså inte någon olaglig automatisk kameraöverakning ;)

Notera hur fårskallen bakom mig väljer att tuta när jag och bilarna framför stått still ett par sekunder för att släppa fram en ambulans, och sedan gör en fullständigt onödig och smått farlig omkörning. Knappt hundra meter senare parkerar han framför en falafelvagn (eller vad det nu råkar vara som stod där idag) :(

Det finns gott om idioter i trafiken, och ibland är det skönt att dela med sig av dem :)

Ha det gott, och kör med sunt förnuft!

Inlagt 2014-12-15 17:33 | Läst 12244 ggr. | Permalink
Knäppskallar finns överallt i trafiken och borde inte ha körkort för motorfordon. Man skall alltid köra i trafiken med sin nästa i åtanke, alltså försiktigt och väl kör ingen ihjäl.
Svar från Anders F. Eriksson 2014-12-15 17:48
Ja, och jag har bara så svårt och förstå varför han både tutade och körde om där när han inte skulle särskilt långt och det kan knappast varit akut att ta sig till snabbmatsvagnen. Jag skriver han även om jag inte vet säkert, men jag skulle bli mycket mycket förvånad om det inte var en manlig förare ;)
präntare 2014-12-15 17:51
Hen var väl skrikande hungrig, he he. Det är för djävligt och jag blir lika förbannad varje gång jag råkar ut för denna typ av bilister. Föv finns det kvinnor som beter sig som män.
Svar från Anders F. Eriksson 2014-12-15 18:25
Jag vet, men det är inte lika vanligt att kvinnor kör på det där viset - jag kan inte påminna mig ha sett någon på de dryga 29 år jag haft körkort :)
präntare 2014-12-15 18:47
Undrar om det finns någon statistik. FÖV har väl haft mitt lite längre och har väl råkat ut för en och annan. Har en yngre bror som höll på att stryka med pg av en kvinnlig bilist. Hon gjorde en omkörning i uppförsbacke och fick möte med brorsan, pang på rödbetan. Men detsamma vilket kön, man skall ta mig faen lära sig att ta hänsyn i trafiken annars har man inget där att göra inte ens på en cykel.
Svar från Anders F. Eriksson 2014-12-15 22:11
Det var tråkigt att läsa, men jag hävdar ändå att det hör till undantagen. Kvinnliga bilister kör inte lika aggressivt som vi manliga rent generellt. Det var dock inte ämnet, men ändå :)
Smidde en plan, men kom inget vart idag. Hur ska man hanter de bilar som lägger sig tätt bakom en på motorvägen och blinkar trotts det är en lång kö framför i omkörningsfilen och fullt i högerfilen. Jag brukar bromsa, en eller flera gånger så de begriper att de ska hålla avståndet.
Vilken jävla idiot! Ibland önskar man att man var riktig Polis och fick sträcka upp sådana där idioter. Jag brukar ganska ofta praktisera Marianne's metod på bilister som ligger km efter km precis i baken, den fungerar bra.
Det där ser man nästan varje dag, i morse på väg till jobbet vid gamla Uppsala stannar en stadsbuss framför oss. Där är det också en refug så vi får stanna där bakom, då ser jag en stressad "idiot" kommer och kör om oss på fel sida om refugen.
Jag har sett på bumperstickers att kvinnor kör bättre än höns, så den som tutade och körde om dig var absolut en Hen.
För övrigt är körkortet bara ett bevis på att man som idiot är godkänd att föra fram ett fordon, den mentala statusen förbättras inte av att man klarat proven.

Kul att se film från Uppsala! Du var inne en liten bit på "Raggarrundan" förbi Fyris torg :)

Ha det gott! /Thomas
Ja det var en stressad typ och typ idiot ...jag brukar detronisera dem (i mitt eget huvud vill säga) genom att tänka att de är nog hemskt kissnödiga...och måste köra sådär idiotiskt för att hinna fram i tid...då blir tanken på dem genast en annan. Du var ju föredömligt lugn må jag säga



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg